CET 46 GREEN

ORGANOMİNERAL ÜRÜNLER

NK’LI SIVI ORGANOMİNERAL GÜBRE

CET 46 GREEN

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
Toplam Azot (N) %3
Organik Azot (N) %2
Üre Azotu (N) %1
Wuda çözünür Potasyum Oksit (K2O) %7
Toplam organik madde %24
Alginik asit %0.8
Klor (Cl-) %4
pH 7-9

ÖZELLİKLERİ

CET 46 GREEN, içerisindeki organik madde ve besin maddeleri sayesinde meyve olgunlaşma sürecinde kullanılması tavsiye edilir.

 

YAPRAKTAN UYGULAMA

 

BİTKİLER

UYGULAMA DÖNEMİ

UYGULAMA SAYISI

UYGULAMA DOZU

Yumuşak ve taş çekirdekliler

Hasattan 15 gün ve 7 gün önce

2 uygulama

400-600 mL/da

Şarap ve sofralık üzüm

Hasattan 20-15 gün ve 10-7 gün önce

2 uygulama

400-500 mL/da

Veya

Hasattan 8-10 gün önce

 

1 uygulama

 

800 mL/da

Narenciye

Hasattan 25-20 gün ve 15-10 gün önce

2 uygulama

500 mL/da

veya

Hasattan 15 gün önce

 

1 uygulama

800-1000 mL/da

Zeytin

Hasattan 10-7 gün önce

1 uygulama

600-800 mL/da

Sebzeler (domates ve biber)

Hasattan 12-10 gün ve 5-6 gün önce

2 uygulama

400-600 mL/100 L

(800 ml/100 L; Düşük ışık ve sıcaklığa sahip ortamlarda

Sanayi domatesi

Hasattan 15 gün ve 7 gün önce

2 uygulama

400-500 mL/da

veya

Hasattan 10 gün önce

1 uygulama

 

 

 

800 mL/da

 

Karpuz, kavun

Hasattan 15 gün ve 7 gün önce

2 uygulama

400-500 mL/da

Çilek

Düşük ışık ve sıcaklığa sahip ortamlarda hasattan 10-8 gün ve 5-4 gün önce

2 uygulama

400-600 mL/100 L

Kesme çiçekler

Çiçekler renklenmeye başladığında ve 7-10 gün sonra

2 uygulama

300-400 mL/100 L

*Kademeli olgunlaşan elma çeşitlerinde birinci ve ikinci toplama arasında üçüncü bir uygulama yapılır.

 Normal su dağıtım hacimleri için dozajlar hesaplanmistir.

Geç renklenen çesitlerde, önerilen yüksek doz kullanılması tavsiye edilir.

Dozajlar sadece gösterge niteliğindedir ve belirli toprak, iklimsel ve tarımsal koşullara göre değerlendirilmelidir.

 

 

UYUMLULUK

Ürün, bakırlı, mineral yağ ve emulsiyon bazlı ürünler hariç tüm zirai ilaç ve gübrelerle

karışabilir. Her zaman ön karışabilirlik testi yapılması tavsiye edilir.

UYARILAR

Ürün standart sıcaklıklarda ve basınçta stabildir. Güvencesiz depolamadan kaçınarak dikkatli saklayın. Ürünü 5 ° C ile 30 ° C arasındaki sıcaklıklarda saklayın.

*Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılmasi tavsiye edilir.

HACİM : 5 L

q