CET 46 GREEN
ORGANOMİNERAL ÜRÜNLER
NK’LI SIVI ORGANOMİNERAL GÜBRE
CET 46 GREEN
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | |
Toplam Azot (N) | %3 |
Organik Azot (N) | %2 |
Üre Azotu (N) | %1 |
Wuda çözünür Potasyum Oksit (K2O) | %7 |
Toplam organik madde | %24 |
Alginik asit | %0.8 |
Klor (Cl-) | %4 |
pH | 7-9 |
ÖZELLİKLERİ
CET 46 GREEN, içerisindeki organik madde ve besin maddeleri sayesinde meyve olgunlaşma sürecinde kullanılması tavsiye edilir.
YAPRAKTAN UYGULAMA
BİTKİLER |
UYGULAMA DÖNEMİ |
UYGULAMA SAYISI |
UYGULAMA DOZU |
Yumuşak ve taş çekirdekliler |
Hasattan 15 gün ve 7 gün önce |
2 uygulama |
400-600 mL/da |
Şarap ve sofralık üzüm |
Hasattan 20-15 gün ve 10-7 gün önce |
2 uygulama |
400-500 mL/da |
Veya Hasattan 8-10 gün önce |
1 uygulama |
800 mL/da |
|
Narenciye |
Hasattan 25-20 gün ve 15-10 gün önce |
2 uygulama |
500 mL/da |
veya Hasattan 15 gün önce
|
1 uygulama |
800-1000 mL/da |
|
Zeytin |
Hasattan 10-7 gün önce |
1 uygulama |
600-800 mL/da |
Sebzeler (domates ve biber) |
Hasattan 12-10 gün ve 5-6 gün önce |
2 uygulama |
400-600 mL/100 L (800 ml/100 L; Düşük ışık ve sıcaklığa sahip ortamlarda |
Sanayi domatesi |
Hasattan 15 gün ve 7 gün önce |
2 uygulama |
400-500 mL/da |
veya Hasattan 10 gün önce |
1 uygulama |
800 mL/da
|
|
Karpuz, kavun |
Hasattan 15 gün ve 7 gün önce |
2 uygulama |
400-500 mL/da |
Çilek |
Düşük ışık ve sıcaklığa sahip ortamlarda hasattan 10-8 gün ve 5-4 gün önce |
2 uygulama |
400-600 mL/100 L |
Kesme çiçekler |
Çiçekler renklenmeye başladığında ve 7-10 gün sonra |
2 uygulama |
300-400 mL/100 L |
*Kademeli olgunlaşan elma çeşitlerinde birinci ve ikinci toplama arasında üçüncü bir uygulama yapılır. Normal su dağıtım hacimleri için dozajlar hesaplanmistir. Geç renklenen çesitlerde, önerilen yüksek doz kullanılması tavsiye edilir. Dozajlar sadece gösterge niteliğindedir ve belirli toprak, iklimsel ve tarımsal koşullara göre değerlendirilmelidir. |
UYUMLULUK
Ürün, bakırlı, mineral yağ ve emulsiyon bazlı ürünler hariç tüm zirai ilaç ve gübrelerle
karışabilir. Her zaman ön karışabilirlik testi yapılması tavsiye edilir.
UYARILAR
Ürün standart sıcaklıklarda ve basınçta stabildir. Güvencesiz depolamadan kaçınarak dikkatli saklayın. Ürünü 5 ° C ile 30 ° C arasındaki sıcaklıklarda saklayın.
*Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılmasi tavsiye edilir.
HACİM : 5 L